EVENT-BUTLER

Iets voor jou?

Altijd al Tomorrowland of Rock Werchter willen organiseren? Wel, deze opleiding biedt een perfecte mix tussen gastheerschap (butler) en events organiseren. Je groeit uit tot een complete huismanager die de agenda weet bij te houden van je overste of je bent het cement tussen de planner en de uitvoerder van een evenement. De taken van een butler houden veel meer in dan de krant strijken en de hond uitlaten. En na een geslaagde opdracht kan je steevast zeggen ‘yes the butler did it’.

Hoe zit de opleiding in elkaar?

  • Je krijgt lessen etiquette, event organisatie, event calculatie en harmonie wijn en gerecht.
  • Ook talen zijn erg belangrijk. Naast Frans, Engels en Duits leer je ook Spaans.
  • Binnen elk specialisatiejaar verken je de wereld. Onze butlers gingen jarenlang naar New York, vanaf 2020 wordt het Dubai en Abu Dhabi in de Verenigde Arabische Emiraten.
  • Je krijgt les van de beste vaklui.
  • Stage doe je in topzaken in binnen- en buitenland. Je stage start al begin april en duurt tot eind juni.
  • Vier uur per week volg je les in Vives hogeschool.

Je toekomstige beroep:


Dat kies je zelf. Of je gaat werken in een evenementenbureau, maar ook een managementfunctie binnen toonaangevende hotelketens behoort tot de mogelijkheden. Eén ding is zeker: hospitality blijft de rode draad in al wat je doet en onderneemt. En voor wie niet meteen in het werkveld wil, is verder studeren (hotelmanagement) zeker ook een optie.
Image

Scholen

TER GROENE POORTE

Spoorwegstraat 14
8200 Brugge

050 40 30 20
www.tergroenepoorte.be
info@tergroenepoorte.be